Over mij

Ik ben Mieke Oomen.

Door mijn leuke baan als opleidingscoördinator bij Total Health, ben ik uit nieuwsgierigheid de opleiding VoetreflexPlus™ gaan volgen. Voor mezelf heeft dit een super positieve draai gegeven aan mijn gezondheid, stresslevel en levensgeluk. Ik ben compleet gefascineerd geraakt door de andere kijk bij klachten op het menselijk lichaam. Het lichaam terugbrengen in balans, waardoor ontspanning, herstel en genezing volgt. Fantastisch gewoon!

Een hele waardevolle uitbreiding in de praktijk is heeft de opleiding Chinli®-Tuina Therapeut mij gebracht. De Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) heeft mij in zijn macht! Onvoorstelbaar en bijzonder wat er met deze, voor hier bij velen, onbekende theoriën bereikt kan worden in herstel van gezondheid en innerlijke balans! In China is deze therapie al duizenden jaren een belangrijk onderdeel van de TCG. Bijna elk Chinees ziekenhuis heeft een massage afdeling en is voorzien van deze vorm van geneeskunde.

In oktober 2014 heb ik een indrukwekkende studiereis naar China gemaakt. Daar heb ik lessen gevolgd in Tuina massage aan de Universiteit van Beijing en stages gelopen in verschillende ziekenhuizen om te zien hoe deze eeuwenoude technieken daar volop worden ingezet. Om zo deze hier ook toe te kunnen passen. Een geweldige ervaring!

Ben je nieuwsgierig geworden, maak een afspraak en deel mijn enthousiasme!

Tree