Over mij

Ik ben Mieke Oomen.

De interesse in de natuurlijke, energetische en traditionele Chinese geneeskunde groeit nog steeds elke dag! De bijzondere en indrukwekkende behandelwijze en het natuurlijke herstel en zelfgenezend vermogen van het menselijk lichaam geeft mij meer en meer de uitdaging om met de meest bijzondere klachten aan de slag te gaan.

We werken in de praktijk aan ‘n TwisT in gezondheid, verminderen van het stresslevel en bevorderen van je levensgeluk.

Ik ben compleet gefascineerd geraakt door de andere kijk bij klachten op het menselijk lichaam. Het lichaam terugbrengen in balans, waardoor ontspanning, herstel en genezing volgt.

Een hele waardevolle uitbreiding in de praktijk is de 3-jarige opleiding tot Tuina Therapeut geweest. De Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) heeft mij in zijn macht! Onvoorstelbaar en bijzonder wat er met deze, voor hier bij velen, onbekende theoriën bereikt kan worden in herstel van gezondheid en innerlijke balans. In China is deze therapie al duizenden jaren een belangrijk onderdeel van de TCG. Bijna elk Chinees ziekenhuis heeft een massage afdeling en is voorzien van deze vorm van geneeskunde.

In oktober 2014 en 2018 heb ik een indrukwekkende studiereis naar China gemaakt. Daar heb ik lessen gevolgd in Tuina massage aan de Universiteit van Beijing en stages gelopen in verschillende ziekenhuizen om te zien hoe deze eeuwenoude technieken daar volop worden ingezet. Om zo deze hier ook toe te kunnen passen.

Ben je nieuwsgierig geworden, maak een afspraak, laat je behandelen en deel mijn enthousiasme!

Tree