fbpx

Wat anderen zeggen over mij…

Wat anderen zeggen over mij…

Joyce deelt

Mieke heeft mij enorm geholpen met allerlei lichamelijke klachten. Denk hierbij aan obstipatie, pijnlijke spieren in de rug, nekpijn, hoofdpijn en emotionele klachten/rouwverwerking.

Jaren geleden kwam ik voor de eerste keer i.v.m. rugklachten. Naast mijn rugklachten had ik al jarenlang last van obstipatie, iets wat in mijn ogen niet zomaar meer te verhelpen was. Maar dankzij de behandelingen van Mieke is dat probleem nu ook verholpen.

De massage is soms best pittig, vooral als er spieren vastzitten, maar het resultaat is echt de moeite waard! Mijn lichaam voelt zoveel beter sinds ik bij Mieke kom. Daarnaast heeft ze mij ook geholpen om het verlies van mijn moeder te verwerken, zowel door een luisterend oor te bieden als d.m.v. haar massages waardoor de emoties  vrijkomen en daardoor mijn lichaam weer in balans voelt.

Om te zorgen dat alles blijft zoals het nu is ga ik elke 6 weken naar Mieke voor een massage. Een soort van “onderhoudsbeurt”. Praktijk TwisT is een echte aanrader!


Ilona deelt

Al jaren lang liep ik met allerlei lichamelijke klachten bij de fysio die niet goed opgelost werden. Toen ik bij Mieke terecht kwam, ging er echt een nieuwe wereld voor mij open! Door haar andere kijk op het ontstaan van de klachten en de oorzaak ervan te vinden, voelde ik mij gehoord. Zij heeft een luisterend oor en denkt altijd met mij mee.

Inmiddels ben ik al een aantal jaar vaste klant bij Mieke. Zelfs mijn 2 kinderen komen bij haar.

Ik ga 1 x in de maand voor een behandeling naar haar toe. Zo kan ik veel klachten voorkomen. Dit is echt fijn en geeft mij meer vrijheid. Ik weet nu ook veel meer over mijn lichaam. Zoals dat pijn in je arm ook vanuit je buik kan komen.

Ik ervaar haar behandelingen als zeer effectief. Voor klachten zoals een tennisarm, waar de fysio vroeger tegen mij zei dat herstel 3 maanden duurt, ben ik er nu door haar vaak na twee behandelingen vanaf. De behandeling kan pijnlijk zijn maar ik weet dat de pijn even nodig is om mijn eigen pijnklacht op te lossen. Ik ben in ieder geval superblij met Mieke! Zonder haar zou mijn lichaam mij veel meer beperken in dit leven en dat is gelukkig nu niet het geval.


Rob deelt