fbpx

Wat doe ik

WatDoeIk2

Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde is de essentie van gezondheid, een lichamelijk en geestelijk evenwicht in jezelf en met anderen, in harmonie en in het ritme van de natuur.

De traditionele Chinese Geneeskunde biedt vele inzichten en hulpmiddelen om in samenspel jouw lichamelijke toestand te verbeteren en te versterken. Hierbij gaan we uit van het zelf genezend vermogen van het lichaam en is massage hét middel om dit vermogen in het lichaam te activeren.

WatIkDoe_02

Naast kennismaking en een korte behandeling bestaat het 1e consult ook uit het afnemen van een anamnese, waarin we uitgebreid je klachten, je ziektegeschiedenis en je algemene gezondheidstoestand bespreken. En natuurlijk zal hier de Chinese diagnostiek niet bij ontbreken, ik zal je tong bekijken en je polsen voelen. Ook overleggen we jouw doelen en verwachtingen van de behandelingen. Mijn uitdaging is om met al deze informatie, de meest passende behandeling te kunnen geven, ter bevordering van het herstel in gezondheid en onderwijzen in het behouden van een goede balans.

Een behandeling kan uiteraard ook als preventie dienen ter voorkoming van beroepsziekten of gewoon heerlijk voor de ontspanning worden geboekt!

Web-Logo-ParktijkTwisT_Rond