Over mij

Ik ben Mieke Oomen en per juni 2013 trots van start gegaan met Praktijk TwisT.

De interesse in de natuurlijke, energetische en traditionele Chinese geneeskunde groeit nog steeds elke dag! De bijzondere en indrukwekkende behandelwijze, het natuurlijke herstel en het zelfgenezend vermogen van het menselijk lichaam geeft mij meer en meer de uitdaging om met de meest bijzondere klachten aan de slag te gaan.

We werken in de praktijk aan ‘n TwisT in gezondheid, verminderen van het stresslevel en bevorderen van je levensgeluk.

Ik ben gefascineerd geraakt door de andere kijk naar het ontstaan van klachten in het menselijk lichaam. Op zoek gaan naar de oorzaak van de klachten, vervolgens het lichaam terugbrengen in balans, waardoor ontspanning, herstel en genezing volgt.

Na de VoetreflexPlus opleiding is een hele waardevolle uitbreiding in de praktijk, de 3-jarige opleiding tot Tuina Massagetherapeut geweest. De Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) heeft mij in zijn macht! Onvoorstelbaar en bijzonder wat er met deze, voor hier bij velen, onbekende theorieën bereikt kan worden in herstel van gezondheid en innerlijke balans. In China is deze therapie al duizenden jaren een belangrijk onderdeel van de TCG. Bijna elk Chinees ziekenhuis heeft een massage afdeling en is voorzien van deze vorm van geneeskunde.

In oktober 2014 en 2018 heb ik een indrukwekkende studiereis naar China gemaakt, waar ik diverse specialisaties gevolgd heb in Tuina Massage aan de Universiteit van Beijing en stages gelopen in verschillende ziekenhuizen om te zien hoe deze eeuwenoude technieken daar in de reguliere zorg worden toegepast. Zo geweldig om deze nu ook hier toe te kunnen en mogen passen.

Ben je nieuwsgierig geworden, maak een afspraak, laat je behandelen en deel mijn enthousiasme!

Tree